Sunday, December 10, 2023
Jurnalism corect


353 de zile de război în Ucraina / Rușii au lansat un nou val de atacuri cu drone pe timpul nopții

By Ana Teșcan , in Război în Ucraina Stirile zilei , at 11 februarie 2023

Ucraina a doborât 20 de drone kamikaze rusești în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce cu o zi în urmă Federația Rusă a desfășurat un atac la scară largă în țara vecină. Sâmbătă, 11 februarie, se împlinesc 353 de zile de când Vladimir Putin a ordonat invazia Ucrainei. 

Main News a transmis LIVE cele mai importante informații din ziua 353 a războiului din Ucraina:

16:50 – Operatorul energetic de stat al Ucrainei a declarat că situația din sistemul energetic al țării se află sub control, în urma celui mai recent atac cu rachete și drone al Rusiei.

15:23Ministerul rus al Apărării a declarat că forțele sale au efectuat vineri o „lovitură masivă” asupra instalațiilor energetice de importanță critică ale complexului militar-industrial al Ucrainei.

11:52 – Președintele Statelor Unite ale Americii (SUA), Joe Biden, va marca un an de la invazia Federația Ruse în Ucraina vizitând Polonia.

DETALII AICI.

11:31 – Pierderile suferite de armata Federației Ruse de la începutul războiului din Ucraina, conform părții ucrainene:

11:00Ucraina a doborât peste noapte 20 de drone kamikaze rusești. Potrivit armatei ucrainene, dronele au fost lansate de pe coasta de est a Mării Azov și au vizat infrastructura critică a Ucrainei. Numărul total de drone lansate în Ucraina nu a fost specificat.

10:00Personalul Fondului Monetar Internațional se va întâlni cu oficiali ucraineni la Varșovia săptămâna viitoare, în timp ce Ucraina solicită un program de împrumut de miliarde de dolari pentru a-și acoperi nevoile de finanțare pe fondul războiului cu Federația Rusă.

Informații transmise din timpul invaziei ruse în Ucraina:

Foto: Inquam Photos / Virgil Simionescu

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW