Wednesday, November 29, 2023
Jurnalism corect


Ziua 318 de război în Ucraina | Kievul îl acuză pe Putin că a încălcat armistițiul propus chiar de el

By Ana Teșcan , in Război în Ucraina Stirile zilei , at 7 ianuarie 2023

În ciuda armistițiului propus de forțele ruse, bombardamentele au continuat în mai multe regiuni ucrainene, potrivit presei de la Kiev. Este vorba de Donetsk, Herson sau Chernihiv.

Main News a transmis LIVE cele mai importante informații din ziua 318 a războiului din Ucraina:

16:05 – Un bărbat în vârstă de 66 de ani și o femeie de 61 de ani au fost uciși, iar alte 13 persoane au fost rănite în urma bombardamentelor ruse în Bakhmut, în ziua în care ucrainenii sărbătoresc Crăciunul pe rit vechi.

13:47 – 3 persoane și-ar fi pierdut viața în Ucraina în urma atacurilor ruse din ultima zi, în ciuda armistițiului propus de forțele ruse, iar alte 14 ar fi fost rănite, notează The Kyiv Independent.

11:57 – Pierderile suferite de armata Federației Ruse de la începutul invaziei din țara vecină, conform părții ucrainene:

11:01 – Luptele dintre forțele ruse și ucrainene continuă la „nivel de rutină” în perioada Crăciunului pe rit vechi, spune Ministerul Apărării din Marea Britanie, în actualizarea zilnică de informații.

10:00 – Așa-zisul guvernator al Sevastopolului a declarat că apărarea antiaeriană a doborât o dronă într-un aparent atac ucrainean asupra portului în care se află flota rusă de la Marea Neagră, notează The Guardian

Informații transmise din timpul invaziei ruse în Ucraina:

Sursa foto: Pixabay

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW