Friday, August 12, 2022
Jurnalism corect


Despre Noi


Proiectul MainNews.ro

Main News este o publicație creată din dorința unor jurnaliști tineri, dar cu experiența, de a oferi societății o alternativa de informare corecta cu privire la principalele evenimente care ne pot influența viața.
Activitatea noastră se axează, in principal, pe investigatii jurnalistice si pe furnizarea unor informații relevante din sistemul judiciar, însă tratam pe larg și alte subiecte de interes public.

MainNews.ro este administrat de MEDIA INVESTIGATIONS SRL (CUI 40960453) , cu sediul in Str. Constantin Noica, nr. 136, Sector 6, București.

Obiectivele noastre:

  • Impartialitate
  • Credibilitate
  • Acuratete
  • Informare rapida si completa

Echipa noastră:

ROBERT VIRBAN – jurnalist

Licențiat în Științe Economice in cadrul Universității Valahia din Târgoviște și absolvent al programului de master Studii de Securitate al Universității București, Robert Virban a acumulat experiență prin participarea la sesiuni de comunicări științifice, dezbateri academice și conferințe.

 

 

MATTHEW GARVEY – jurnalist

Student al Facultății de Studii Europene din cadrul Universității „Babeș Bolyai”, Matthew Garvey și-a început cariera în jurnalism în anul 2020, ca redactor al publicației Main News.

 

 

ANDREEA DIOCHEȚANU – jurnalist

Absolventă a Facultății de Litere din Galați, specializarea Jurnalism, cu un master în Comunicare și Relații Publice în cadrul SNSPA, Andreea Diochețanu lucrează în presă din anul 2017. Şi-a început cariera la agenţia de presă Mediafax, iar ulterior a scris pentru Ziare.com şi Spotmedia.ro. Andreea s-a alăturat echipei Main News în octombrie 2021

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW