Monday, February 26, 2024
Jurnalism corect


Despre Noi


Proiectul MainNews.ro

Main News este o publicație creată din dorința unor jurnaliști tineri, dar cu experiența, de a oferi societății o alternativa de informare corecta cu privire la principalele evenimente care ne pot influența viața.
Activitatea noastră se axează pe informarea echilibrată a publicului cu privire la subiecte de interes public şi pe realizarea de investigaţii jurnalistice.

MainNews.ro este administrat de MEDIA INVESTIGATIONS SRL (CUI 40960453) , cu sediul in Str. Constantin Noica, nr. 136, Sector 6, București.

Obiectivele noastre:

  • Impartialitate
  • Credibilitate
  • Acuratete
  • Informare rapida si completa

Echipa noastră:

ROBERT VIRBAN – jurnalist

Licențiat în Științe Economice in cadrul Universității Valahia din Târgoviște și absolvent al programului de master Studii de Securitate al Universității București, Robert Virban a acumulat experiență prin participarea la sesiuni de comunicări științifice, dezbateri academice și conferințe.

robert.virban@mainnews.ro

 

 

ANA TEȘCAN – jurnalist

Absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București, Ana Teșcan este în prezent studentă la programul de master Teoria și Practica Editării din cadrul aceleiași universități. Și-a început cariera în jurnalism în anul 2022, ca redactor la publicația Main News.

anamaria.tescan@mainnews.ro

 

 

 

ANCA STRATULAT – jurnalist

Absolventă a Facultății de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice din București, Anca Stratulat și-a început cariera în presă în 2020, colaborând cu mai multe publicații, printre care România Liberă și Euroștiri.ro.

anca.stratulat@mainnews.ro

 

 

 

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW