Tuesday, October 22, 2019
Jurnalism corect


Despre Noi


Proiectul MainNews.ro

Main News este o publicație creată din dorința unor jurnaliști tineri, dar cu experiența, de a oferi societății o alternativa de informare corecta cu privire la principalele evenimente care ne pot influența viața.
Activitatea noastră se axează, in principal, pe investigatii jurnalistice si pe furnizarea unor informații relevante din sistemul judiciar, însă tratam pe larg și alte subiecte de interes public.

MainNews.ro este un proiect al SC MEDIA INVESTIGATIONS SRL, cu sediul in Str. Gen. H. M. BERTHELOT NR. 107, SECTOR 1, BUCUREȘTI, CUI 40960453, Nr. Inmatriculare J40/4960/2019.

Obiectivele noastre:

  • Impartialitate
  • Credibilitate
  • Acuratete
  • Informare rapida si completa

Echipa noastră:

 

ANDREEA TRAICU – jurnalist

Licențiată în jurnalism și Științele comunicării, Andreea Traicu și-a început activitatea jurnalistică în 2011, ca jurnalist specializat în justiție. A fost reporter la posturile B1TV și Digi24, editor coordonator la Mediafax și redactor-șef adjunct la Stiripesurse.ro.

 

RALUCA IONESCU-HEROIU – jurnalist

Proaspăt licențiată în Jurnalism, Raluca Ionescu-Heroiu lucrează în presă din primul an de studii. Și-a început activitatea în 2016, la publicația online a Univeristății Hyperion, Hyperflash.ro.
Raluca a fost redactor la publicația Capital, revistă la care a profesat timp de doi ani

 

MĂDĂLINA BĂLĂCEANU – jurnalist

Absolventă a Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion, Mădălina Bălăceanu și-a început activitatea jurnalistică la publicația studențească Hyperflash.ro. Din 2017 a fost redactor al revistei Capital, unde a activat timp de doi ani.

 

 

MILENA ILLYES – jurnalist

Milena Illyeș este absolventa a Facultății de Management din cadrul Academiei de Studii Economice și a debutat în presa scrisă din Prahova. A activat ca reporter, editor și producător la ProTv Ploiești, iar în ultimii ani a lucrat în publicitate.

 

MainNews

FREE
VIEW