Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Ziua 311 a războiului din Ucraina | Armata rusă ar putea lansa un nou atac masiv cu rachete în timpul vacanței de Anul Nou

By Vîrban Robert , in Război în Ucraina Stirile zilei , at 31 decembrie 2022 Etichete: , , , , , ,

Armata rusă a lansat un nou atac masiv cu rachete. Potrivit serviciului de intelligence al Ministerului britanic al Apărării, care a atras atenția asupra intențiilor forțelor ruse, scopul este de a submina moralul populației, ca parte a strategiei mai ample de a copleși apărarea antiaeriană ucraineană.

Main News a transmis LIVE cele mai importante informații din ziua 311 a războiului din Ucraina:

17:19 – Forțele de apărare ucrainene au doborât 12 dintre cele peste 20 de rachete de croazieră rusești, anunțat de comandantul șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, Valeri Zaluzhni, relatează UNIAN.

15:56 – Potrivit primarului orașului Kiev, Vitali Klitschko, un om a fost ucis și mai mulți au fost răniți districtul Solomiansk. Potrivit oficialului, un jurnalist japonez s-au număra printre răniți, relatează Ukrinform.

15:52 – Explozii în regiunile Kiev, Mikolaiv și Donețk, notează Ukrinform.

11:25 – Rusia urmează să crească exporturile de motorină luna viitoare, înainte ca sancţiunile Uniunii Europene asupra ţiţeiului să intre în vigoare, în februarie, a informat Bloomberg News.

11:16 – Apărarea aeriană ucraineană poate deveni în anul ce vine cea mai puternică din Europa, iar acest lucru va fi o garanţie a securităţii pentru întregul continent, a spus vineri seara preşedintele Volodimir Zelenski în mesajul video adresat compatrioţilor.

Informații transmise din timpul invaziei ruse în Ucraina:

Sursa foto: Musienko Vladislav / UNIAN

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW