Sunday, December 10, 2023
Jurnalism corect


LIVE Ziua 68 de război / Două nave rusești au fost distruse lângă Insula Șerpilor de o dronă ucraineană

By Diochetanu Andreea , in Război în Ucraina Stirile zilei , at 2 mai 2022

A fost a 68-a zi de război. achete rusești au lovit din nou podul de peste estuarul Nistrului din regiunea Odesa. Serghei Bratchuk, un purtător de cuvânt al guvernatorului regiunii Odesa, a declarat că ocupanții ruși au tras asupra podului, care a fost deja lovit de două ori de forțele ruse. Prima doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, va efectua o vizită în România și în Slovacia în această săptămână, în semn de sprijin pentru familiile ucrainene strămutate în urma invaziei Federației Ruse. 

Informații transmise din timpul invaziei ruse în Ucraina: 

09:04 – Președintele Camerei Reprezentanților din SUA, Nancy Pelosi, se va întâlni luni cu președintele polonez Andrzej Duda. Pelosi s-a întâlnit sâmbătă, la Kiev, cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski, declarând ulterior că vizita a trimis „un mesaj fără echivoc lumii: că America este ferm alături de aliații noștri din NATO în sprijinul nostru pentru Ucraina”.

09:00 – Miniștrii Energiei din țările UE poartă luni discuții de urgență, în contextul în care blocul comunitar încearcă să găsească un răspuns unitar la solicitarea Moscovei, care a cerut cumpărătorilor să plătească gazul în ruble, în caz contrar riscând să le fie întreruptă furnizarea, scrie Reuters. Amintim că livrările de gaze au fost deja oprite către Bulgaria și Polonia.

Foto: Marienko Andrii / UNIAN

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW