Monday, December 11, 2023
Jurnalism corect


Ziua 326 a războiului din Ucraina│Crește bilanțul victimelor în urma atacurilor efectuate sâmbătă

By Vîrban Robert , in Război în Ucraina Stirile zilei , at 15 ianuarie 2023 Etichete: , , ,

Bilanțul victimelor în urma atacurilor efectuate de Armata rusă continuă să crească. Un bloc de locuințe. Una dintre zecile de rachete a lovit un bloc de locuințe din Dnipro. Imobilul a fost grav avariat, 72 de apartamente fiind complet distruse. 

Main News a transmis LIVE cele mai importante informații din ziua 326 a războiului din Ucraina: 

18:10 – Vladimir Putin, într-o intervenție la Rossiya 1, citat de Reuters: „Dinamica este pozitivă. Totul se dezvoltă în cadrul planului Ministerului Apărării şi al Statului Major. Şi sper că luptătorii noştri ne vor mulţumi şi mai mult cu rezultatele luptei lor”.

17:42 – Cel puțin 25 de persoane au murit iar 73 au fost rănite în atacul de la Dnipro. Alte 40 s-ar putea afla sub dărâmături, relatează The Kyiv Indepedent.

16:11 – Zece soldaţi ruşi au fost răniţi într-o explozie din regiunea Belgorod din Rusia, lângă graniţa cu Ucraina, potrivit serviciilor de urgenţă citate de agenţia de presă rusă Tass, relatează Reuters.

15:06 – Biroul prim-ministrului britanic Rishi Sunak a anunţat sâmbătă seara că Marea Britanie va trimite 14 dintre principalele sale tancuri de luptă, Challenger 2, împreună cu sprijin suplimentar de artilerie în Ucraina, fără a ţine cont de criticile Ambasadei Ruse la Londra, transmite Reuters.

14:09 – Producătorul german de arme Rheinmetall ar putea livra Ucrainei tancuri de luptă Leopard 2 reparate cel mai devreme în 2024, a declarat directorul general al companiei, Armin Papperger, citat duminică de ziarul Bild, transmite Reuters.

DETALII AICI

12:45 – A fost alertă în Republica Moldova. Echipele de geniști formate din militari și polițiști au detonat duminică, 15 ianuarie, resturile unei rachete care conținea aproximativ 80 kg de explozibil, prăbușită în sectorul de frontieră cu Ucraina.

DETALII AICI

11:20 – Cel puțin 26 de civili au murit și alți 81 au fost răniți în atacurile efectuate de Armata rusă în ultima zi, șeful adjunct al Biroului Președintelui Ucrainei, Kirilo Timoșenko, notează Ukrinform.

Informații transmise din timpul invaziei ruse în Ucraina:

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW