Wednesday, November 29, 2023
Jurnalism corect


Ziua 325 a războiului din Ucraina│Rușii au lansat noi atacuri cu rachete asupra capitalei Kiev și în mai multe regiuni

By Vîrban Robert , in Război în Ucraina Stirile zilei , at 14 ianuarie 2023 Etichete: , , ,

Alertă de atacurile pe scară largă în Ucraina. Rușii au lovit cu rachete capitala Kiev și mai multe regiuni, provocând pierderi de vieți omenești. Infrastructura energetică a fost afectată. Biroul președintelui Ucrainei i-a îndemnat pe cetățeni să nu ignore avertizările sonore, notează agenția de presă ucraineană UNIAN.

Main News a transmis LIVE cele mai importante informații din ziua 325 a războiului din Ucraina:

19:46 – Urmare a bombardamentelor masive ale Armatei ruse asupra Ucrainei, mai multe resturi de resturile unei rachete au ajuns , în zona sectorului de frontieră cu Republica Moldova, relatează Jurnal.md.

18:15 – Cel puțin cinci persoane au murit și alte 27 au fost rănite, după ce o rachetă a lovit un bloc de apartamente din orașul Dnipro, a anunțat guvernatorul regiunii, Valentin Reznitchenko, potrivit Reuters.

17:02 – Premierul britanic Rishi Sunak a indicat că Marea Britanie va trimite Ucrainei unele dintre principalele sale tancuri de luptă, împreună cu sprijin suplimentar pentru artilerie, în timpul unei convorbiri telefonice de sâmbătă cu preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, transmite Reuters.

DETALII AICI

15:24 – Alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă în 11 regiuni ucrainene, ca urmare a atacurilor rusești care au vizat infrastructura critică, a anunțat Ukrenergo, potrivit UNIAN.

15:22 – Forțele ruse au lovit opt regiuni din Ucraina în ultimele 24 de ore, ucigând cel puțin trei civili și rănind nouă, potrivit datelor transmise de guvernatorii regionali, notează The Kyiv Independent.

15:20 – Imagini cu urmările atacurilor lansate asupra orașului Kiev.

11:39 – Cel puţin patru supertancuri petroliere chineze transportă ţiţei rusesc Ural în China, conform surselor comerciale şi a datelor de urmărire, transmite Reuters.

Informații transmise din timpul invaziei ruse în Ucraina:

FREE Photo Marienko Andrii / UNIAN

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW