Friday, July 1, 2022
Jurnalism corect


Rusia plănuiește să crească limita de vârstă pentru intrarea în Armată / General SUA: Devine din ce în ce mai greu să mascheze eșecurile

By Matthew Garvey , in Război în Ucraina Stirile zilei , at 20 mai 2022

Duma de Stat din Federația Rusă plănuiește să crească limita de vârstă pentru intrarea în armată, cu scopul de a le permite cetățenilor ruși de peste 40 de ani să se înroleze, într-un demers despre care un fost general SUA a spus că scoate în evidență că militarii ruși se confruntă cu numeroase probleme în Ucraina, relatează Reuters.

În acest moment, cetățenii ruși între 18 și 40 de ani și cetățenii străini între 18 și 30 de ani se pot înrola în Armata Federației Ruse.

Potrivit proiectului discutat de camera inferioară a Parlamentului din Federația Rusă, creșterea limitei de vârstă ar permite armatei să se folosească de experiența profesioniștilor în vârstă.

Pentru a folosit arme de înaltă precizie (…) este nevoie de specialiști cu experiență profesională vastă. Experiența ne-a arătat că ajung la acel nivel în jurul vârstei de 40-45 de ani”, se arată în proiect.

Duma de Stat susține că Legea ar facilita recrutarea medicilor civili, inginerilor și specialiștilor în comunicații.

Un fost comandant al forțelor armate ale SUA în Europa, generalul în retragere Ben Hodges, a precizat că demersul parlamentarilor scoate în evidență că Federația Rusă are probleme în Ucraina.

Este ultima încercare de a rezolva deficitul de personal fără să alarmeze populația. Dar devine din ce în ce mai greu pentru Kremlin să mascheze eșecurile din Ucraina”, a comentat Ben Hodges.

Un specialist militar din Marea Britanie, Jack Watling, a explicat că Armata Federației Ruse mai are puțini soldați de infanterie pe care se poate baza.

Va fi un proces lent și complicat, dar poate fi accelerat prin mobilizarea persoanelor care au experiență militară și aptitudini în acest sens”, a precizat Watling.

Potrivit datelor furnizate de forțele ucrainene, aproximativ 28.000 de soldați ruși au fost uciși în timpul invaziei.

Informații transmise din timpul invaziei ruse în Ucraina: 

Sursă foto: Marienko Andrii / UNIAN

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW