Sunday, November 27, 2022
Jurnalism corect


Prima discuție telefonică între ministrul Apărării din Federația Rusă și șeful Pentagonului, de la începutul invaziei în Ucraina

By Matthew Garvey , in Război în Ucraina Stirile zilei , at 13 mai 2022

Vineri, 13 mai, a avut loc prima discuție telefonică între șeful Pentagonului, Lloyd J. Austin III și ministrul Apărării din Federația Rusă, Serghei Șoigu, au informat Departamentul Apărării din SUA și Interfax.

Ultima discuție între cei doi oficiali a avut loc pe 18 februarie.

Secretarul Apărării Austin a cerut încetarea focului în Ucraina și a scos în evidență importanța păstrării liniilor de comunicare”, potrivit unui comunicat emis de Pentagon.

Ministerul rus al Apărării susține că cei doi au dezbătut, la inițiativa părții americane, mai multe teme ce țin de securitatea globală, inclusiv „situația din Ucraina”.

Cu o zi înainte, șeful Pentagonului a avut o convorbire telefonică și cu ministrul ucrainean al Apărării, Oleksii Reznikov.

Lloyd J. Austin III i-a transmis omologului ucrainean ultimele actualizări în ceea ce privește eforturile SUA și ale Occidentului de a acorda asistență Ucrainei.

Secretarul Apărării Austin a subliniat angajamentul SUA de a întări capacitatea Ucrainei pentru a face față agresiunii Federației Ruse”, potrivit unui comunicat emis joi, 12 mai, de Pentagon.

Informații transmise din timpul invaziei ruse în Ucraina: 

Sursă foto: Russia OSCE Mission / Twitter

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW