Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Protagonistul unei campanii antidrog, „influencer-ul” Dorian Popa, ar fi condus sub influența cannabisului/ Reacția Sindicatului EUROPOL UPDATE

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 28 octombrie 2023 Etichete: , , , ,

UPDATE Sindicatul EUROPOL a confirmat că la volan se afla Dorian Popa și într-o notă ușor ironică precizează că în urma testării cu aparatul drug test a rezultat indicii ale consumului de „canabioide”(n.r. substanțe interzise). De asemenea, reprezentanții EUROPOL fac aluzie și la cazurile de corupție din cadrul serviciilor de medicină legală, menționând că „probele biologice să nu fie afectate de cursul EURO”

„Dosarul penal nu a fost deschis pentru că Dorian Popa conducea doar în chiloți, ci a fost deschis în urma rezultatului testării preliminare cu aparatul drug test, care confirmă prezența canabioidelor.

 Având în vedete ultimele cazuri de corupție documentate la nivelul unor structuri teritoriale de medicină legală, ne punem speranța ca rezultatul probelor biologice să nu fie afectate de cursul euro”, au scris  reprezentanții Sindicatului EUROPOL , pe pagina oficială de Facebook.

-Știre inițială-

„Influencer”-ul Dorian Popa ar fi fost depistat sub influența drogurilor la volanul unui Lamborghini, în Domnești, județul Ilfov. Acesta ar fi consumat cannabis și conducea în lenjerie intimă, potrivit unor surse judiciare, citate de news.ro. Dorian Popa a fost condus la spital, pentru analize, aspect care va stabili cu precizie, dacă a consumat sau nu substanțe interzise. 

„Conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive. Cnducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii”, este comunicatul oficial al Poliței. 

Dorian Popa  a fost protagonistul unei campanii antidrog

Potrivit informațiilor Main News, Dorian Popa, cunoscut de tineri, în mare parte, în urma serialului „Pariu cu viața”, a fost protagonistul unei campanii antidrog, organizată de Centrul de Prevenire din Mureș, în luna septembrie ac. Zeci de copii și adolescenți l-au ascultat pe Dorian Popa cu informații și recomandări privind combaterea consumului de droguri. La acel moment, reprezentanții Agenției Naționale Antidrog nu cunoșteau faptul că ar fi el însuși consumator de substanțe interzise, potrivit surselor Main News.

„Vineri, 9 septembrie a.c., specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Mureș au fost prezenţi şi au transmis informaţii, mesaje şi recomandări preventive tinerilor din localitatea Voiniceni participanți la evenimentul care l-a avut protagonist pe Dorian Popa”, anunțau reprezentații Centrului Antidrog din Mureș.

Dorian Popa este un vlogger, compozitor, dansator, cântăreț și actor român, în vârstă de 35 de ani.  A devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul Pariu cu viața alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel, serial care a primit premiul pentru „cel mai bun debut” la Gala Premiilor VIP.

Citește și:  Consumul de droguri în rândul tinerilor, de la tentație la alternative /Psiholog: Părinții trebuie educați antidrog ANALIZĂ

Sursă foto: Facebook/Centrul Antidrog Mureș 

Comentarii