Monday, January 25, 2021
Jurnalism corect


Despre Noi


Proiectul MainNews.ro

Main News este o publicație creată din dorința unor jurnaliști tineri, dar cu experiența, de a oferi societății o alternativa de informare corecta cu privire la principalele evenimente care ne pot influența viața.
Activitatea noastră se axează, in principal, pe investigatii jurnalistice si pe furnizarea unor informații relevante din sistemul judiciar, însă tratam pe larg și alte subiecte de interes public.

MainNews.ro este un proiect al SC MEDIA INVESTIGATIONS SRL, cu sediul in Blv. Ferdinand I, nr. 70, etaj 3, sector 2, București, CUI 40960453, Nr. Inmatriculare J40/4960/2019.

Obiectivele noastre:

  • Impartialitate
  • Credibilitate
  • Acuratete
  • Informare rapida si completa

Echipa noastră:

 

ANDREEA TRAICU – jurnalist

Licențiată în jurnalism și Științele comunicării, Andreea Traicu și-a început activitatea jurnalistică în 2011, ca jurnalist specializat în justiție. A fost reporter la posturile B1TV și Digi24, editor coordonator la Mediafax și redactor-șef adjunct la Stiripesurse.ro.

 

ROBERT VIRBAN- jurnalist

Licențiat în Științe Economice in cadrul Universității Valahia din Târgoviște și absolvent al programului de master Studii de Securitate al Universității București, Robert Virban a acumulat experiență prin participarea la sesiuni de comunicări științifice, dezbateri academice și conferințe.