Thursday, July 4, 2024
Jurnalism corect


Ministrul Virgil Popescu are COVID-19

By Diochetanu Andreea , in Politic Stirile zilei , at 26 ianuarie 2022

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, are COVID-19. Anunțul a fost făcut de ministru miercuri, 26 ianuarie, într-o postare pe contul său de Facebook.

Popescu a explicat că nu s-a simțit foarte bine, astfel că a decis să se testeze pentru SARS-CoV-2. Diagnosticul vine după un test PCR.

Acum, Virgil Popescu este în izolare și urmează un tratament la domiciliu.

„De dimineață nu m-am simțit foarte bine, așa că am decis să fac un test rapid. Rezultatul a fost pozitiv. În urmă cu câteva minute am primit și rezultatele la testul RT-PCR, care a confirmat că sunt infectat cu COVID – 19.

Am o formă ușoară, sunt izolat la domiciliu și iau tratamentul prescris de medici. Am făcut mai multe teste în ultima perioadă, ieri am avut test negativ.

Vă doresc tuturor multă sănătate, aveți grijă de voi și de cei dragi. Păstrați regulile de distanțare socială, purtați masca și protejați-vă.
Da, recomand în continuarea vaccinarea, pentru că sunt încrezător că vom reuși să scăpăm de acest virus, care ne tot dă viețile peste cap”, a anunțat ministrul Energiei.

La jumătatea lunii ianuarie, și Lucian Romașcanu, ministrul social-democrat al Culturii, s-a reinfectat cu COVID-19.

Astăzi, autoritățile au raportat un record absolut de cazuri noi de coronavirus – 34.255 depistate în ultimele 24 de ore.

Foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW