Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Viorica Dăncilă, despre USR: Un partid care ne propune să trăim în grupuri/Despre Kovesi: Este clar că sprijinul președintelui e țintit

By Redactia , in Politic Stirile zilei , at 20 iulie 2019 Etichete: , , ,

Aflată în turneu prin filialele locale ale PSD, Viorica Dăncilă transmite membrilor mesaje mobilizatoare, naționaliste, de încredere în forța partidului de a „renaște” după eșecul de la europarlamentare.

Referitor la dialogul avut de Klaus Iohannis cu președintele Franței, Emmanuel Macron, pentru susținerea Laurei Codruța Kovesi, Dăncilă a spus: ” Trebuie să lămurească mai întâi problemele pe care le are. Mai mult, aș întreba dacă președintele Iohannis ar susține o persoană cu aceleași probleme. Nu ar face, suportul este țintit către Laura Codruța Kovesi”.

Recunoaște că partidul are nevoie de oameni noi, de tineri, de mesaje care să se adapteze vremurilor. Face apel la primarii care îi ascultă discursurile să deschidă partidul, dar nu spune nimic despre problemele financiare grave cu care se confrunta primăriile, mai ales primăriile mici, multe dintre acestea fiind în pragul falimentului. Nici ministrul finanțelor care o însoțește peste tot nu vorbește despre situația gravă în care se află comunitățile locale pentru că Guvernul nu le dă sumele de bani promise. Asta chiar dacă Teodorovici a avut întâlnire cu primarii din țară cu numai 2 zile în urmă și s-a confruntat cu nemulțumirea lor.

Referitor la USR, Viorica Dăncilă a spus: „USR, un partid care ne propune să trăim în grupuri, un partid care urăște, care face din ură deviza națională”.

Aflată astazi la Târgu Mureș, Dăncilă a vorbit despre mândria națională: „să aducem oameni care tresară când aud imnul național, când văd ia națională”.

 

FOTO: INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *