Sunday, July 25, 2021
Jurnalism corect


VIDEO Asociația Pro Infrastructură, despre lotul 1 al autostrăzii Sibiu-Pitești: Lucrările continuă în ritm susținut

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 9 iunie 2021

Austriecii de la Porr continuă în ritm susținut lucrările pe lotul 1 al Autostrăzii A1 Sibiu-Pitești, stadiul fizic al lucrărilor fiind de 40%, susțin reprezentanții asociației „Pro Infrastructură”, care au realizat o nouă filmare aeriană.

„Se observă progres la terasamente dar și la structuri. În filmare se pot vedea șirurile de basculante în mișcare, semn distinctiv al unui șantier care avansează bine”, a transmis API.

Reprezentanții asociației solicită instituțiilor de resort punerea în folosință a lotului de autostradă în toamna anului viitor, ceea ce, în opinia lor, este posibil doar dacă pe viaductul de la Tălmaciu, punctul critic al proiectului, deschiderea să se facă pe un singur fir (half-profile).

Autostrada Sibiu–Pitești

Autostrada Sibiu–Piteşti va avea o lungime de peste 122 de km, este împărțită în 5 secțiuni și va lega centrul şi vestul României de reţeaua europeană de autostrăzi, fiind o parte importantă a Coridorului 4 Paneuropean.

CITEȘTE ȘI: Fact Check Florin Cîțu: Vom trece Carpații cu autostradă în timpul acestei guvernări / Este posibil acest lucru?

CITEȘTE ȘI: Autostrada Sibiu-Pitești: Companiile din China vor fi eliminate de la licitațiile pentru secțiunile 2 și 3

CITEȘTE ȘI: Au început lucrările la secțiunea 5 a autostrăzii A1 Sibiu-Pitești

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW