Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Vicepreședintele Consiliului Judeţean Suceava a fost arestat preventiv UPDATE

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 5 aprilie 2022

UPDATE Tribunalul Cluj a admis marţi, 5 aprilie, cererea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Cluj şi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Silviu Cristinel Creţu, informează Agerpres.

Știrea inițială

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Silviu Crețu, a fost reținut pentru 24 de ore pentru luare de mită și trafic de influență, după ce luni, 4 aprilie, a fost prins în flagrant de DNA. Ar putea fi arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Silviu Crețu, considerat un apropiat al președintelui interimar al PNL, Gheorghe Flutur, va fi prezentat marți, 5 aprilie, la Tribunalul Cluj, cu o propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, se arată într-un comunicat al Direcției Naționale Anticorupție.

Vicepreședintele CJ Suceava a fost prins în flagrant luni, 4 aprilie, în timp ce primea mită suma de 40.000 euro de la un om de afaceri. Mai mult, procurorii au suspiciuni că la începutul lunii decembrie 2020 Crețu ar fi acceptat aceeași sumă de bani de la omul de afaceri. 

Sursa foto: romania-insider.com

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *