Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Traian Băsescu ar candida la PMB dar se consideră prea în vârstă pentru un mandat de edil

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 11 ianuarie 2020 Etichete: , , ,

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a declarat, sâmbătă, că i-ar place să candideze pentru Primăria Capitalei, dar se consideră a fi destul de în vârstă pentru a face acest lucru.

La 68 de ani, 69 de ani aproape… sunt copiii ăștia tineri. Deși, vă asigur că aș fi un foarte bun primar”, a precizat Traian Băsescu, la Digi24.

Fostul președinte a afirmat că prima măsură pe care ar lua-o, în calitate de primar al Capitalei, ar fi rezolvarea problemei căldurii și a apei calde.

„În primul rând, n-aș mai sta de vorbă cu RADET-ul, pentru că este pregătit terenul încă din 2004 pentru centralele de cvartal. Ca să înlocuiești infrastructura RADET-ului, acum, costă enorm, or Bucureștiul este pregătit, datorită contorizării la scară de bloc și a automatizării celor 750 de puncte termice – făcute în mandatul meu – este pregătit ca la cvartalul deservit de un punct termic din cele 750 să pui o centrală de cvartal. Înlocuirea infrastructurii RADET-ului este atât de scumpă, încât nu mai merită făcută și atenționez că dacă te apuci de un asemenea program, când termini, când ajungi la un capăt, trebuie s-o iei de la capătul celălalt, pentru că asta e viața fierului, a oțelului, a fontei – e limitată. Deci, centralele de cvartal le-aș introduce rapid”, a detaliat Traian Băsescu.

Întrebat dacă ar câștiga alegerile la Primăria București, acesta a răspuns: „Greu de spus, dar cum n-am pierdut niciodată, de ce aș spune că n-aș câștiga?

Sursă foto: Bugetul.ro

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *