Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Tânărul care a tras cu arma în timpul scandalului de la Arad a fost reţinut

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 9 mai 2020 Etichete: , , , ,

Tânărul care a tras cu arma, vineri seară, în timpul scandalului izbucnit într-un cartier din Arad, a fost reținut și este cercetat pentru tentativă de omor.

Potrivit Poliției Județene Arad, în urma cercetărilor făcute vineri, tânărul de 22 de ani care a tras focul de armă a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Un scandal a izbucnit, vineri seară, într-un cartier din Arad, între mai multe grupuri de bărbați. În timpul conflictului, un tânăr a tras mai multe focuri de armă. Cel puțin șapte persoane au fost duse la audieri, la sediul Poliției.

„A fost solicitată echipa operativă formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, care au constatat că a izbucnit un conflict spontan între trei arădeni de 20, 30 şi 39 de ani şi alte patru persoane, cu vârste cuprinse între 22 şi 52 de ani, din judeţul Timiş şi judeţul Arad. Unul dintre participanţi, de 22 de ani, din Arad ar fi executat mai multe focuri de armă, unul din proiectile lovind portiera unui autoturism parcat, proprietatea unuia dintre participanţii la scandal”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Arad.

Polițiștii au controlat locuința în fața căreia a pornit conflictul și au găsit două încărcătoare, unul cu 17 cartușe cu capse nepercutate și celălalt cu două cartușe de același calibru.

Toate persoanele implicate în incident au fost duse la sediul Poliţiei pentru a fi audiate.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor uz de armă letală fără drept, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi  tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you will find 53003 more Info to that Topic: mainnews.ro/tanarul-care-a-tras-cu-arma-in-timpul-scandalului-de-la-arad-a-fost-retinut/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More here on that Topic: mainnews.ro/tanarul-care-a-tras-cu-arma-in-timpul-scandalului-de-la-arad-a-fost-retinut/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW