Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Tânăr de 17 ani, anchetat după ce a şantajat conducerea unei școli din Constanța pentru a-și dea demisia

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 20 mai 2020 Etichete: , , , ,

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile pentru că ar fi încercat să șantajeze conducerea unei școli din Constanța să își dea demisia.

Tânărul a trimis un e-mail școlii în care amenința că dacă conducerea instituției nu demisionează se va folosi date şi informaţii personale pe care le-ar fi obţinut în mod ilegal.

Conform IPJ Constanța, tânărul de 17 ani a fost reținut, bănuit fiind de comiterea infracțiunii de șantaj.

„Din cercetări a reieşit faptul că, la data de 9 mai, minorul ar fi trimis un e-mail către o unitate de învăţământ din municipiul Constanţa, prin care ar fi constrâns conducerea instituţiei să îşi prezinte demisia, în mod contrar fiind folosite date şi informaţii personale pe care acesta le-ar fi obţinut în mod ilegal”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Marţi, poliţişti din cadrul B.C.C.O. Constanţa, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară în Bucureşti.

În urma verificărilor, tânărul a fost găsit. Adolescentul a fost prezentat instanţei, miercuri, cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile

sursa foto: Inquam photos/ Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com