Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Soții Biden au primit-o pe prima doamnă a Ucrainei la Casa Albă

By Diochetanu Andreea , in Război în Ucraina Stirile zilei , at 19 iulie 2022

Prima doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, se află la Casa Albă, unde s-a întâlnit cu omologul său american, Jill Biden, înainte de a se prezenta miercuri în fața membrilor Congresului.

Joe Biden i-a înmânat soției președintelui ucrainean, Volodimir Zelenski, un buchet mare de flori, în timp ce soția liderului SUA a salutat-o cu o îmbrățișare.

Potrivit unei informări a Casei Albe, citată de The Guardian, primele doamne discută despre „sprijinul continuu al Statelor Unite pentru guvernul Ucrainei și pentru poporul ucrainean în timp ce își apără democrația și fac față impactului uman semnificativ al războiului Rusiei, care se va resimți în anii următori”, precum și despre modalitățile de a trage Rusia la răspundere pentru crime de război.

După ce va vorbi cu Jill Biden, Olena Zelenska se va întâlni cu Douglas Emhoff, soțul Kamalei Harris, primul „al doilea domn” din istoria SUA, dar și cu ambasadorul SUA la Națiunile Unite, Linda Thomas-Greenfield, și cu alți oficiali guvernamentali americani.

Luni, Zelenska s-a întâlnit cu secretarul de stat Antony Blinken și cu administratorul USAID/Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională, Samantha Power, iar miercuri se va adresa membrilor Camerei Reprezentanților și Senatului SUA, la ora locală 11.00.

Foto: Twitter/ @jeffmason1

Comentarii


  • Wow, fantastic weblog structure! How long have you been blogging
    for? you made running a blog look easy. The entire glance of your web
    site is fantastic, let alone the content material! You can see similar here dobry sklep

  • Hello there! Do you know if they make any plugins to assist
    with Search Engine Optimization? I’m trying to get my site to rank for some targeted keywords but I’m not
    seeing very good success. If you know of any please
    share. Appreciate it! I saw similar article here: GSA List

  • … [Trackback]

    […] Here you will find 75179 more Info on that Topic: mainnews.ro/sotii-biden-au-primit-o-pe-prima-doamna-a-ucrainei-la-casa-alba/ […]

  • … [Trackback]

    […] There you will find 23802 more Information to that Topic: mainnews.ro/sotii-biden-au-primit-o-pe-prima-doamna-a-ucrainei-la-casa-alba/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *