Monday, December 11, 2023
Jurnalism corect


Soții Biden au primit-o pe prima doamnă a Ucrainei la Casa Albă

By Diochetanu Andreea , in Război în Ucraina Stirile zilei , at 19 iulie 2022

Prima doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, se află la Casa Albă, unde s-a întâlnit cu omologul său american, Jill Biden, înainte de a se prezenta miercuri în fața membrilor Congresului.

Joe Biden i-a înmânat soției președintelui ucrainean, Volodimir Zelenski, un buchet mare de flori, în timp ce soția liderului SUA a salutat-o cu o îmbrățișare.

Potrivit unei informări a Casei Albe, citată de The Guardian, primele doamne discută despre „sprijinul continuu al Statelor Unite pentru guvernul Ucrainei și pentru poporul ucrainean în timp ce își apără democrația și fac față impactului uman semnificativ al războiului Rusiei, care se va resimți în anii următori”, precum și despre modalitățile de a trage Rusia la răspundere pentru crime de război.

După ce va vorbi cu Jill Biden, Olena Zelenska se va întâlni cu Douglas Emhoff, soțul Kamalei Harris, primul „al doilea domn” din istoria SUA, dar și cu ambasadorul SUA la Națiunile Unite, Linda Thomas-Greenfield, și cu alți oficiali guvernamentali americani.

Luni, Zelenska s-a întâlnit cu secretarul de stat Antony Blinken și cu administratorul USAID/Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională, Samantha Power, iar miercuri se va adresa membrilor Camerei Reprezentanților și Senatului SUA, la ora locală 11.00.

Foto: Twitter/ @jeffmason1

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW