Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Se cere demisia lui Orban din funcția de deputat, după ce a anunţat că pleacă din grupul parlamentar PNL

By Diochetanu Andreea , in Politic Stirile zilei , at 22 octombrie 2021

Florin Roman, vicepreședinte PNL, îi cere lui Ludovic Orban să demisioneze și din funcția de deputat, după ce fostul președinte PNL a anunțat că va demisiona din grupul parlamentar al PNL. Roman îl acuză pe Orban de ipocrizie, într-o postare publicată pe Facebook vineri, 22 octombrie.

„Înțeleg de la dl Orban că e cu un pas in afara PNL! Și mai înțeleg ca săptămâna viitoare, pe final îl face și pe al doilea! E supărat ca nu mai este el presedinte al PNL, premier, presedinte al Camerei Deputatilor! Și ne vorbește de onoare! Onoare înseamnă sa nu tradezi partidul care ți-a dat totul! Iar dacă o faci, măcar domnule Ludovic Orban poate îți vei da și demisia din funcția de deputat câștigată pe listele PNL! Aveți aceasta onoare?

Sau onoare ar însemna sa multumiți PSD, cu voturile cărora ați ajuns premier, după moțiunea împotriva Vioricai Dancila! Tot PSD trebuie sa multumiți și la a doua înscăunare de premier! V-au votat in bloc! Dar la Dvs nu se pune! Am înțeles! Maxima ipocrizie!”, este postarea de pe Facebook.

Context

Fostul lider al PNL Ludovic Orban a anunțat joi, 21 octombrie, că „în mod categoric” nu va vota pentru Guvernul Ciucă, această nominalizare fiind „picătura care a umplut paharul” și că săptămâna viitoare va demisiona din grupul parlamentar al PNL.

„Eu categoric nu voi vota pentru Guvernul Ciucă. Pentru mine, asta este picătura care a umplut paharul. Săptămâna viitoare îmi voi da demisia din grupul parlamentar al PNL”, a declarat Orban, joi seară, citat de News.ro.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat joi, 21 octombrie, după a doua rundă de consultări purtate cu partidele la Palatul Cotroceni că îl desemnează pe Nicolae Ciucă pentru funcția de premier.

Foto: Facebook/ Florin Roman

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com