Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Înlocuirea prefectului Capitalei, dezbătută în ședința de Guvern

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 22 octombrie 2020

Ludovic Orban a anunțat că proiectele de hotărâre de guvern pentru eliberarea din funcție a prefectului Capitalei și numirea unui nou prefect sunt gata și că ministrul de Interne le va înainta în ședința de joi a Executivului.

Gheorghe Cojanu va fi schimbat, joi, din funcție, după ce a afirmat, într-o intervenție televizată, că nu știe numărul noilor cazuri de infectare cu COVID-19 din București pentru că a fost la cumpărături.

CITEȘTE ȘI: SURSE Prefectul Capitalei, la un pas de a fi demis după ce a declarat că nu știe numărul infectărilor din București pentru că a fost la cumpărături

Chiar am vorbit cu domnul ministru de Interne şi mi-a spus că este pregătit să înainteze cele două proiecte de hotărâre de guvern, respectiv proiectul de hotărâre de guvern pentru eliberarea din funcţie a actualului prefect şi de hotărâre de guvern pentru numirea noului prefect”, a declarat Ludovic Orban, la Giurgiu.

CITEȘTE ȘI: Premierul Ludovic Orban a confirmat numirea lui Traian Berbeceanu în funcția de prefect al Capitalei

Premierul a dat, miercuri, de înțeles că Traian Berbeceanu îndeplinește toate calitățile necesare funcției de prefect al Capitalei.

„Traian Berbeceanu este printre posibilii candidaţi pentru funcţia de prefect care se află în evaluare. (…) Dacă sunt îndeplinite condiţiile legale şi omul are calităţile necesare pentru a ocupa o funcţie, îl sprijinim, normal. În ceea ce priveşte activitatea domnului Berbeceanu, este o activitate cunoscută. Avem nevoie de un om corect, un om integru, un om hotărât, un om care a demonstrat în activitatea sa că are capacitatea să atingă obiectivele pe care şi le stabileşte”, a precizat Ludovic Orban.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW