Saturday, July 6, 2024
Jurnalism corect


Prima reacție a lui Cherecheș, după ce soacra sa a fost prinsă dând șpagă: Cu soacra n-am mai vorbit de când m-am însurat

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 8 noiembrie 2023 Etichete:

„N-am vorbit cu soacra de când m-am însurat. Stă în alt oraș”, a declarat primarul orașului Baia Mara, Cătălin Cherecheș, după ce soacra sa a fost prinsă în flagrant miercuri, 8 noiembrie, în timp ce dădea mită de 50.000 de euro pentru a-i obține o sentință mai blândă ginerelui său, după cum au declarat surse judiciare pentru Main News. 

„Mi se pare o prostie. Nu stiu despre ce e vorba. Eu sunt la birou, îmi văd de treabă. Lăsați-mă să mă interesez. Cu soacra n-am vorbit de când m-am însurat. Stă în alt oraș”, a afirmat Cherecheș într-o intervenție la Antena 3 CNN.

Persoana căreia soacra edilului voia să îi dea banii este mama judecătoarei care urma să pronunțe la 24 noiembrie sentința definitivă într-un dosar de corupție în care edilul este cercetat.

Cherecheș a subliniat că nu avea de unde să știe că soacra sa cunoaște vreun magistrat.

„De unde să știu că o cunoaște pe mama judecătoarei. Trebuia să-mi spună și mie că o cunoaște? Nu e exclus să fie vreo manevră”, a mai spus primarul.

Soacra lui Cherecheș ar fi promis între 50.000 și 100.000 de euro, mita fiind mascată sub forma achiziției unei firme pe care ar fi deținut-o mama magistratei. Cei 50.000 de euro ar fi reprezentat o primă tranșă, iar tranzacția ar fi avut loc într-un restaurant din Iulius Mall, Cluj, potrivit surselor Main News.

Foto: Inquam Photos / Ghita Porumb

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW