Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Prefectul de Sibiu, scuze după ieșirea nervoasă la adresa unui medic

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 27 octombrie 2020

Mircea Crețu, prefectul județului Sibiu, și-a cerut scuze față de doctorul Voichița Halmaghi pentru ieșirea nervoasă de luni, după ce medicul i-a cerut suplimentarea numărului de paturi pentru bolnavii de COVID.

Mircea Crețu susține că a fost vorba de „o situație regretabilă” și i-a mulțumit Voichiței Halmaghi pentru „înțelegerea și profesionalismul” de care a dat dovadă, potrivit news.ro.

Eu, în calitate de prefect, nu pot reorganiza singur spitale şi nici nu pot lua decizii într-o instituţie pe care nu o conduc. E nevoie de implicarea tuturor oamenilor care pot contribui la îmbunătăţirea situaţiei în care ne aflăm”, a afirmat Mircea Creţu, în cadrul unei conferințe de presă.

Prefectul a mai precizat că a solicitat managerilor de spitale să vină cu propuneri pentru îmbunătățirea situației privind gestionarea pandemiei de coronavirus. Acesta a menționat că se va ocupa personal de suplimentarea personalului medical din UPU a SCJU Sibiu și de extinderea zonei unde stau pacienții suspecți de COVID-19.

Personal voi face tot ceea ce ţine de mine pentru a pune în aplicare propunerile făcute de doamna doctor”, a declarat prefectul.

Prefectul de Sibiu a avut, luni, o ieșire nervoasă în cadrul ședinței Consiliului Județean pentru Situații de Urgență, după ce medicul de la UPU a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a cerut suplimentarea numărului de paturi pentru bolnavii de coronavirus.

Prefectul a insinuat că medicul urgentist ar face județul de rușine prin asemenea cereri.

Nu vă supăraţi, doamna doctor sau director ce sunteţi. Nu vă supăraţi, acest lucru nu ştiu dacă face obiectul întâlnirii noastre. Mâine la ora 13,00 avem întâlnire cu toţi managerii, inclusiv cu Ambulanţa. Veniţi atunci cu propuneri. Pe cuvânt! Ne facem de toată minunea ce spuneţi dumneavoastră acum. Auziţi, doriţi să vă spun şi eu nemulţumirile mele acum şi referitor la Ambulanţă şi la spitale?”, a fost replica prefectului de Sibiu.

CITEȘTE ȘI: Prefectul de Sibiu, ieșire nervoasă la adresa unui medic care i-a cerut suplimentarea numărului de paturi pentru bolnavii COVID: Ne facem de toată minunea

Sursă foto: turnulsfatului.ro

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *