Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


LIVE | Ponta: Avem o slujbă de pomenire pentru domeniile din România pe care Guvernul le lasă să moară

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic , at 18 mai 2020 Etichete: , , ,

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat, luni, în plenul Parlamentului, că prima zi a săptămânii este marcată de „o slujbă de pomenire pentru domeniile din România pe care Guvernul le lasă să moară”.

Victor Ponta: Guvernul nu ar trebui să aibă timpi alocați că nu a făcut nimic pentru economie. Astăzi avem o slujbă de pomenire pentru anumite domenii din România. Trebuie să vorbim de zecile de mii de firme care au fost în incapacitatea de a-și plăti ratele la bancă. Putem vorbi de IMM invest, un program măreș, a pornit în ziua de 17, s-a blocat în 5 minute, l-a repornit STS peste 10 zile.

Mai trebuie să trecem pe pomelnic legea care ajuta firmele românești pentru contribuții: un sprijin și un stimulent de a nu da afara, trimite în șomaj peste 1 milion de angajați. Guvernul nu a vrut să salveze aceste firme.

Trecem pe pomelnic energia. Principala slujbă trebuie să o ținem pentru cei din HoReCa. Credeam că vă plac terasele(…)Mai trebuie să trecem pe listă un succes deosebit: a echilibrat balanța comercială, exportând români. În ianuarie am aștepta să vedem cum vă luptați cu pensiile speciale. Azi iarăși am discutat despre o lege de impozitare, cum vă spuneam în ianuarie. Oamenii așteaptă să audă dacă la 1 iunie se aplică legea privind mărirea alocațiile. Oamenii așteaptă să vadă dacă legea privind pensiile se aplică. La final, întrebarea, Dacă vă dați dvs demisia sau vă dăm noi jos?

 

sursa foto: Facebook

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW