Monday, July 15, 2024
Jurnalism corect


Ministrul Muncii, despre achitarea pensiilor: Băncile au făcut plățile/ Poșta a livrat jumătate din pensiile la domiciliu

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 12 ianuarie 2020 Etichete: , , , ,

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a transmis, sâmbătă, că băncile au efectuat plățile pensiilor, iar Poșta a livrat deja aproape jumătate din pensiile la domiciliu și până la jumătatea săptămânii viitoare se vor acoperi toate adresele.

Băncile au făcut plățile pensiilor. Ultimele plăți se fac luni. S-a putut, deci, face plata imediat, nu după 2 zile. Da, am ținut să se facă plățile cât mai repede după această perioadă de sărbători. Mă bucur că am atins obiectivul de a începe plățile până în acest week-end. Puteam să mă rezum la comunicări seci gen: nu avem ce face, au fost multe zile libere.
Dar, îmi pasă. Le mulțumesc mult pensionarilor care mi-au confirmat acest lucru.
Poșta a livrat deja aproape de jumătate din pensiile la domiciliu. Se lucrează și la acest sfârșit de săptămână. Până la jumătatea săptămânii viitoare se acoperă toate adresele dacă persoanele sunt la domiciliu.
Respectul meu pentru pensionari se vede prin fapte. Mai puține vorbe și mai multă treabă. Se poate!
Închei o zi în care am mișcat lucrurile. Puțin dar eficient”, a scris Violeta Alexandru, pe pagina sa de Facebook.


Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you will find 89188 more Information on that Topic: mainnews.ro/ministrul-muncii-despre-achitarea-pensiilor-bancile-au-facut-platile-posta-a-livrat-jumatate-din-pensiile-la-domiciliu/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW