Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Nou bilanț al victimelor coronavirusului. Numărul deceselor a sărit de 50

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 26 ianuarie 2020 Etichete: ,

Noul bilanț al victimelor care s-au îmbolnăvit de coronavirus arată dramatic. Până acum au fost confirmate 54 de decese și aproape 2 000 de cazuri de infecții cu virusul ucigaș.

A fost înregistrat și primul deces în Shanghai din cauza coronavirusului, la nivelul întregului oraș fiind confirmate 40 de cazuri de infecții, anunță guvernul, citat de Agerpres.

Tianjin, un oraş din China cu aproximativ 15 milioane de locuitori, va suspenda transportul cu autobuzele pe distanţe lungi, după ce această măsură a fost luată și în Beijing.

Statele Unite au anunţat că vor evacua personalul diplomatic şi cetățenii americani blocaţi în oraşul chinez Wuhan, epicentrul epidemiei de pneumonie virală.

Shantou, un oraş cu peste cinci milioane de locuitori situat la peste 1.000 km sud de Wuhan, va interzice accesul vehiculelor în oraș. Aceași măsură a fost luată și în orașul din care a pornit epidemia.

sursa foto: forbes.com

 

 

 

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More on to that Topic: mainnews.ro/nou-bilant-al-victimelor-coronavirusului-numarul-deceselor-a-sarit-de-50/ […]

  • ラブドール 私の配偶者と私は別のページでここに偶然出くわし、私が物事をチェックするかもしれないと思いました。私は私が見るものが好きなので、私はあなたをフォローしているだけです。もう一度あなたのウェブページを調べるのを楽しみにしています。

  • … [Trackback]

    […] There you will find 41693 more Info on that Topic: mainnews.ro/nou-bilant-al-victimelor-coronavirusului-numarul-deceselor-a-sarit-de-50/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *