Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Modernizarea halei Laminor, aprobată de Consiliul Local. Planul lui Negoiță pentru această locație: lămâi, palmieri, cactuși, bambus


Joi, 18 mai 2023, Consiliul Local Sector 3 a votat, în majoritate absolută, proiectul prin care s-a decis majorarea capitalului social al companiei Algorithm Construcții S3 SRL, cea care deține hala Laminor, cu ajutorul unui nou asociat la conducerea firmei: Consiliul Local Sector 3. Potrivit primarului Robert Negoiță, hala Laminor se va transforma într-un „mall-socio-cultural”. 

De asemenea, edilul Negoiță susține că la hala Laminor se va amenja o grădină botanică exotică, Edilul Sectorului 3 București amenționat că s-au investit „vreo 60 de milioane de euro” în această locație, dar opoziția din Consiliul Local l-a contrazis chiar în plenul ședinței de Consiliu Local. Reprezentanții USR spun că, în realitate este vorba despre o investiție exorbitantă, fără rost, în valoare de 85 de milioane de euro. Ei au transmis public că vor sesiza DNA și Curtea de Conturi.

Primarul Negoiță enumeră: lămâi, bananieri, cactuși, bambus

După ce primarul general al Capitalei, Niculor Dan, a dat dispoziție să fie școși palmierii plantați în zona Unirii, la cererea lui Robert Negoiță, planurile pentru plantarea arborilor exotici merg înainte pentru reprezentantul Sectorului 3 București. Negoiță vrea să planteze la hala Laminor lămâi, banani, cactuși, bambus, palmieri, leandri.

Mini-grădina botanică va avea lămâi, palmieri banani(n.r. bananiere) cactuși, bambus, leandri, dar și alte specii de palmieri. este originea poveștii cu palmieri, această poveste care devine din ce în ce mai frumoasă, cu minunatele plante exotice. Este nevoie de cât mai multe plante în zona urbană, care să genereze oxigen, învățăm la școală. Trebuie să încurajăm lumea să meargă la școală, să învețe ce este cu plantele”, a declarat primarul Robert Negoiță, într-o conferință de presă. Primarul Robert Negoiță consideră că a prețul palmierilor a fost foarte mic și nu „avea obliglația” să ceară acordul Consiliului Local pentru această achiziție.

CITEȘTE ȘI: Primarul Negoiță nu renunță la plantarea palmierilor: Nu puteți voi defrișa cât putem noi planta

Sursă foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

 

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW