Sunday, July 3, 2022
Jurnalism corect


Ciolacu vrea reformarea CEx PSD: Nu mai putem păcăli pe nimeni / Stănescu: Dragnea și Dăncilă au folosit partidul ca un vehicul pentru proiecte personale

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 26 ianuarie 2020 Etichete: ,

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, duminică, la Timiș, o reformare la nivelul Comitetului Executiv, asta însemnând o modificare a statutului de partid.

Mai exact, prin modificare statutului PSD, vor face parte din CEx și primarii de mari municipii și președinții consiliilor județene, pe lângă președinții de organizații.

„Acum realizez foarte bine, acel Comitet Executiv, ca să nu dăm vina pe o singură persoană, dumneavoastră v-a furat totul. Cea mai lovită organizație a fost a dumneavoastră (PSD Timiș- n.r.). (…) Modificările propuse la statut, nu numai schimbarea numelui Comitetului Executiv, schimbarea structurii CEx din care să facă parte, alături de președinții de organizații, primarii de mari municipii și președinții de Consilii Județene, astfel încât forul să fie cât mai larg și niciodată să se mai întâmple ce s-a întâmplat. Nu mai putem păcăli pe nimeni că vom face niște modificări pe ici pe colo dar de fapt nu modificăm nimic”, a declarat Marcel Ciolacu.

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, și el prezent la Timiș, a declarat că CEx-ul PSD a fost folosit de Liviu Dragnea și de Viorica Dăncilă în interes personal.

„Nu noi am pierdut alegerile. Alegerile s-au pierdut la centru. Cel mai toxic organism pe care l-a avut PSD în ultima perioadă a fost CEx-ul ăla. Asta îi spuneam lui Ciolacu mai devreme, că-trebuie să reușim măcar să schimbăm măcar titulatura CEx-ului, pentru că unele decizii au fost greșite. Ultimii doi președinți de partid au folosit partidul ca un vehicul pentru proiecte personale, nu pentru partid și asta v-o spune un om care a încercat mereu să se opună acestor practici, am luptat cu toate forțele”, a spus Paul Stănescu.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW