Sunday, May 26, 2024
Jurnalism corect


OFICIAL Robert Negoiță, urmărit penal pentru abuz în serviciu de DNA

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 9 februarie 2023 Etichete: , , ,

Direcția Națională Anticorupție (DNA) a transmis joi, 9 februarie, că Robert Negoiță este urmărit penal pentru abuz în serviciu, într-un dosar legat de „emiterea presupus nelegală” a unor avize de construcție.

Este vorba de dosarul în care procurorii DNA au făcut percheziții săptămâna trecută la sediul Primăriei Sectorului 3 și în alte 16 locații.

În perioada 2015-2021, suspectul Negoiță Robert Sorin, în calitatea menționată mai sus, cu încălcarea prevederilor legale, ar fi aprobat emiterea presupus nelegală a unor documente necesare construirii și intabulării unei construcții (bloc) situate în zona centrală a municipiului București”, se arată într-un comunicat transmis de DNA.

Pe 1 februarie, Robert Negoiță a fost adus la audieri la sediul DNA. La ieșire, primarul Sectorului 3 a spus că „crede” că are calitatea de suspect în dosarul menționat.

Am venit aici, am dat declarații, sunt la dispoziție cu declarații, documente, pentru a se face lumină. E normal, există sesizări, e de datoria lor să verifice dacă sesizările se justifică (…) Pot să vă spun despre mine, am credința că nu sunt un om perfect, dar niciodată nu o să mă acuze nimeni că am luat vreodată ceva sau că am făcut ceva cu rea credință”, a spus edilul la ieșirea de la audieri.

Sursă foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW