Saturday, July 6, 2024
Jurnalism corect


„Maru”, cel bănuit că îi procura lui Vlad Pascu drogurile, a fost reținut pentru 24 de ore

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 15 septembrie 2023 Etichete: , , ,

Tudor Duma, zis „Maru”, presupusul dealer de droguri al lui Vlad Pascu, a fost reținut de procurori, pentru 24 de ore, după o zi întreagă de audieri, potrivit surselor Main News.  Procurorii DIICOT l-au percheziționat și l-au audiat, la doar câteva ore după ce s-a filmat  în timp ce intra în depozitul de medicamente de la Spitalul Floreasca, pentru a căuta droguri, după cum Main News a mai relatat. 

„Sunt aici ca la mine acasă. Fur tot ce vreau dacă mă ține, dar e greu! M-am strecurat în Spitalul Floreasca. Ce medicamente fur și eu de aici?! Poate găsesc Oxi(n.r. substanță psihoactivă)”, afirmă „Maru” într-un videoclip postat pe Instagram.

Duma Tudor, zis „Maru”,  tânărul de 19 ani, suspectat de DIICOT că îi furniza droguri inclusiv lui Vlad Pascu, se afla în atenția procurorilor de mult timp. Potrivit portalului instanțelor, el a fost prins cu droguri asupra sa în repetate rânduri. Tribunalul București a dispus, anul trecut, confiscarea a 8.79 grame de cannabis și a unui grinder metalic(n.r. dispozitiv care ajuta la mărunțirea cannabisului).

De asemenea, din cauza consumului de substanțe psihoactive, „Maru” a fost violent cu tatăl său, motiv pentru care cel din urmă a cerut în instanță și a obținut ordin de protecție împotriva sa.

Reamintim,polițiștii și procurorii DIICOT au făcut, ieri, 14 septembrie, 11 percheziții domiciliare în București, la familia și anturajul lui Vlad Pascu, tânărul care, conducând drogat, a lovit mortal cu mașina doi studenți în stațiunea 2 Mai.

Acuzațiile sunt de trafic ilicit de droguri, punerea la dispoziție a locuinței pentru consumul ilicit de droguri, precum și infracțiuni contra înfăptuirii justiției. Mama lui Vlad Pascu a fost reținută pentru 24 de ore, iar tatăl său, Claudiu Pascu, a fost pus sub control judiciar, deoarece nu ar fi respectat legea pentru portul armelor.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW