Wednesday, May 22, 2024
Jurnalism corect


„Maru”, prietenul lui Vlad Pascu, s-a filmat în farmacia Spitalului Floreasca, înainte de a fi percheziționat pentru trafic de droguri/Tânărul de 19 ani căuta medicamente să se drogheze

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 14 septembrie 2023 Etichete: , , ,

Principalul dealer de droguri din dosarul lui Vlad Pascu, Duma Tudor, zis „Maru”,  în vârstă  de 19 ani, a spart, în această dimineață, (n.r. intervalul 04-05.00) farmacia Spitalului Floreasca, confirmă Poliția Română. Potrivit surselor Main News, „Maru” ar fi scris cu markerul mai multe mesaje obscene pe cutiile medicamentelor și ar fi sustras două pungi cu ser fiziologic din depozit. Ulterior, a postat un clip pe Instagram, menționând : „Intru ca la mine acasă aici. Fur ce vreau. Sunt şi beat. M-am strecurat în Spitalul Floreasca. Aţi înteles… Ce medicamente fur şi eu de aici?”, se întreabă tânărul în filmarea postată pe contul său de Instagram. 

În prezent, se efectuează cercetarea locului faptei de către polițiști, în vederea stabilirii situației de fapt și dispunerii măsurilor legale.

Duma Tudor, zis „Maru” își etala hainele scumpe pe rețelele de socializare și se amuza când tragedia de la 2 Mai era dezbătută la TV. Potrivit surselor Main News, el provine dintr-o familie care derulează afaceri imobiliare, similiare celor dezvoltate de părinții lui Vlad Pascu.

Înainte cu doar câteva ore înainte să fie percheziționat de polițiști, prietenul și dealerul lui Vlad Pascu s-a filmat în fața stadionului Dinamo, într-o stare care pune sub semnul întrebării starea sa de luciditate.

Mesaj în toiul nopții de la principalul dealer de droguri al lui Vlad Pascu: „Bă, eu sunt regele la toate cartierele”

„Bă, eu sunt regele la toate cartierele. Aţi înţeles? Îmi cer scuze la Amiri-urile astea, jacheta asta costă cât maşinile părinţilor voştri, bă, aţi înţeles? Aici, în mijlocul străzii”, a exclamat pritenul lui Vlad Pascu, anchetat acum și pentru trafic de droguri, potrivit DIICOT.

Reamintim,polițiștii și procurorii DIICOT au făcut 11 percheziții domiciliare în București, la familia și anturajul lui Vlad Pascu, tânărul care, conducând drogat, a lovit mortal cu mașina doi studenți în stațiunea 2 Mai.

Infracțiunile sunt de trafic ilicit de droguri, punerea la dispoziție a locuinței pentru consumul ilicit de droguri, precum și infracțiuni contra înfăptuirii justiției.

Mama lui Pascu e suspectată că ar fi încercat să șantajeze martori în dosarul cu droguri în care e vizat fiul său. Ea și fiul ei, aflat și arest, au fost aduși la sediul DIICOT Central pentru audieri. Tot acolo au ajuns și câțiva tineri din anturajul lui Vlad, inclusiv „Maru”.

Sursă foto: Instagram

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW