Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu, despre parlamentarii PSD care nu participă la votul moțiunii: Am să propun Comitetului Politic Național excluderea celor trei. Nu e niciunul bolnav

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 31 august 2020 Etichete: , , , ,

Marcel Ciolacu a declarat că va propune excluderea celor trei parlamentari PSD care ar putea absenta de la votul moțiunii de cenzură. În plus, liderul PSD susține că cei trei nu ar fi bolnavi.

După ce Carmen Dan a anunțat, luni, pe Facebook, că nu va participa la votul moțiunii de cenzură, pe motiv că se află în izolare, după ce mama sa a fost confirmată pozitiv cu coronavirus, alți doi parlamentari PSD ar putea absenta.

CITEȘTE ȘI: Fosta șefă a MAI, în izolare. Carmen Dan nu participă la votul pentru moțiunea de cenzură

Adrian Todor, deputat PSD de Arad, ar urma să nu fie prezent în Parlament, deoarece acesta se află în autoizolare. De asemenea,  deputatul PSD de Argeș, Cătălin Rădulescu, va absenta și el, fiind internat în spital.

Domnul Todor, domnul Rădulescu și doamna Carmen Dan. Dacă tot forțăm așa lucrurile am să propun Comitetului Politic Național excluderea celor trei. Nu e niciunul bolnav”, a declarat Marcel Ciolacu, conform G4media.ro.

CITEȘTE ȘI: LIVE | Dezbaterea din Parlament pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului PNL, amânată pentru o oră – VIDEO

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *