Tuesday, February 20, 2024
Jurnalism corect


Ludovic Orban: Structura actualului Parlament este departe de a reflecta opţiunile actuale ale populaţiei / Marcel Ciolacu: Noi suntem pregătiți și vom bate din nou PNL în alegerile parlamentare

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 2 octombrie 2020 Etichete: , ,

Ludovic Orban este de părere că actualul Parlament nu mai reflectă opțiunile actuale ale populației și nu susține o amânare a alegerilor generale. Premierul susține că încercările de prelungire ale mandatului de parlamentar vor genera consecințe negative pentru România. În schimb, Marcel Ciolacu, liderul PSD, este de părere că social-democrații sunt pregătiți să îi învingă pe liberali la alegerile generale, dar, doar dacă situația pandemiei de coronavirus va permite acest lucru.

Ludovic Orban a declarat că actualul Parlament nu mai reflectă opțiunile actuale ale populației și că orice încercare de a prelungi mandatul actualilor parlamentari va aduce după sine consecințe negative pentru România.

Din punctul meu de vedere, mandatul actualului Parlament expiră la data de 20 decembrie şi, ţinând cont de structura actualului Parlament, care este departe de a reflecta opţiunile actuale ale populaţiei, reflectă opţiunile din 2016 care nu mai au nicio legătură cu opţiunile de astăzi, actualul Parlament, cu cât îşi încetează mai repede mandatul, cu atât este mai bine pentru România. România are nevoie de un Parlament care să fie o oglindă fidelă a nevoilor şi aspiraţiilor românilor. Orice încercare de a prelungi mandatul actualului Parlament va genera consecinţe negative pentru România, pentru că actualul Parlament este dominat de un PSD care este la fel de retrograd, la fel de rupt de realităţile economice şi la fel de înclinat să facă rău României”, a precizat Ludovic Orban.

CITEȘTE ȘI: Senat: Propunere legislativă pentru stabilirea datei alegerilor parlamentare – 14 martie 2021 / Care sunt motivele invocate de inițiatorul legii

Marcel Ciolacu susține că PSD nu își dorește să amâne alegerile locale, dacă situația pandemiei de coronavirus rămâne stabilă.

Traseismul este exemplul suprem al politicii retrograde, domnule Orban! Iar la PNL ați dus traseismul pe cele mai înalte culmi!

Da, Parlamentul actual nu mai exprimă voința electoratului pentru că voi, peneliștii, ați folosit banii publici pentru a cumpăra zeci și zeci de parlamentari ca să vă mențineți la putere și mufați la resursele țării!

Noi suntem pregătiți și vom bate din nou PNL în alegerile parlamentare, cu toată campania făcută direct de la Cotroceni! Însă, dacă situația medicală se va agrava – așa cum atrag atenția toți specialiștii din domeniu – vă spun clar: NU vom ezita nicio secundă în a alege viața oamenilor și nu diurnele și deplasările atât de dragi președintelui Iohannis și partidului său!

Viețile oamenilor nu pot fi tranzacționate pentru voturi!”, a declarat Marcel Ciolacu, printr-o postare pe Facebook.

Traseismul este exemplul suprem al politicii retrograde, domnule Orban! Iar la PNL ați dus traseismul pe cele mai înalte…

Publicată de Marcel Ciolacu pe Vineri, 2 octombrie 2020

 

 

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com