Thursday, August 18, 2022
Jurnalism corect


Trei asociații de elevi depun plângere penală împotriva liderilor din Guvern

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 28 august 2020 Etichete: , , ,

Trei asociații de elevi au anunțat că vor depune plângere penală împotriva premierului Ludovic Orban, vicepremierului Raluca Turcan și ministrului Educației Monica Anisie. Cei trei oficiali din Guvern sunt acuzați de elevi de abuz în serviciu.

Reprezentanţii Asociaţiilor de Elevi din Bucureşti şi Ilfov, respectiv Constanţa anunță că vineri, de la ora 10.30 vor fi prezenţi la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție pentru a depune plângeri penale pe numele primului ministru Ludovic Orban, al vicepremierului Raluca Turcan și al ministrului Educației, Monica Anisie, conform Mediafax.

Plângerile penale vin după anunțul privind faptul că elevii vor trebui să își procure singuri măștile, iar tabletele nu vor ajunge până la începutul anului școlar.

 „Precizăm faptul că alegerea de a nu ne prezenta în număr mare este motivată atât de pericolul la care nu dorim să îi supunem pe colegii noștri, cât și de legislația în vigoare. Dorim să tragem un semnal de alarmă, având în vedere declarațiile privind procurarea măștilor din buzunarul propriu al elevilor”, spun reprezentanții elevilor.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com