Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Însărcinatul cu afaceri al Ucrainei în România: Au fost doborâte 6 avioane de luptă ruseşti și multe elicoptere

By Diochetanu Andreea , in Stirile zilei , at 24 februarie 2022

Însărcinatul cu afaceri al Ucrainei în România, Paun Rohovei, a declarat joi, 24 februarie, că Ucraina este sub un atac masiv din partea Federaţiei Ruse. Oficialul a precizat că şase avioane de luptă ruseşti şi mai multe elicoptere au fost doborâte.

„Armana ucraineană a fost pregătită şi este pregătită pentru astfel de scenariu, a riposatat şi ripostează mai departe. După ultimele date, la orele 13.00, pe care le-am primit, au fost doborâte 6 avioane de luptă ruseşti, un număr mare de elicoptere, de tancuri şi blindate. Au fost luaţi inclusiv prizonieri, soldaţi ruşi, Atacurile sunt foarte masive”, a declarat acesta, citat de News.ro.

Despre victime, ataşatul a afirmat că „sunt de ordinea sutelor de oameni, din teritoriile care nu au fost niciodată separatiste, civili”.

Totuși, în rândul militarilor, oficialul nu a putut avansa „o cifră exactă”, dar a explicat că „sunt victime şi din partea ruşilor”.

De menționat este că Forțele armate ale Ucrainei au transmis anterior că 7 avioane de luptă ale Federației Ruse au fost distruse.

Foto: Pixabay

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More on that Topic: mainnews.ro/insarcinatul-cu-afaceri-al-ucrainei-au-fost-doborate-6-avioane-de-lupta-rusesti-si-multe-elicoptere/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More on that Topic: mainnews.ro/insarcinatul-cu-afaceri-al-ucrainei-au-fost-doborate-6-avioane-de-lupta-rusesti-si-multe-elicoptere/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW