Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Guvernul alocă 29 de milioane de lei destinate exproprierilor pentru autostrada centura București

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 22 mai 2020 Etichete: , ,

Şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, a anunţat că în şedinţa de Guvern de joi a fost adoptată o hotărâre privind realizarea exproprierilor pentru sectorul Nord al Centurii Capitalei, suma alocată în acest sens fiind de 29 de milioane de lei, transmite Agerpres.

„A fost adoptată hotărârea de guvern privind realizarea exproprierilor pentru autostrada Centura de Bucureşti, sectorul Nord, cu un buget de 29 de milioane de lei. Astfel, acest proiect de infrastructură, foarte important pentru Centura Bucureştiului, la nivel de autostradă, practic, face un progres din punctul de vedere al pregătirii situaţiei juridice pentru terenurile pe care urmează să se deruleze construcţia acestei autostrăzi”, a arătat Dancă, în cadrul unei declaraţii de presă susţinute la Palatul Victoria.

Autostrada București reprezinta un nou inel de autostrada în jurul orașului cu o lungime de aproximativ 100km. Segmentul sud al autostrăzii A0 este împărțit în trei loturi, pentru care au fost anunțați câștigătorii licitațiilor în aprilie-mai 2019. Proiectul sectorului nord se află în stadiul licitațiilor pentru proiectare și execuție.

Sursa foto: Facebook / Asociația Pro Infrastructură

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *