Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Gheorghe Dincă a fost adus, din nou, la sediul Poliției Române pentru audieri

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 5 septembrie 2019 Etichete: , ,

Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal, a fost dus, joi, la sediul Inspectoratului General al Poliției Române pentru audieri, au declarat surse judiciare pentru mainnews.ro.

Bărbatul în vârstă de 57 de ani a fost scos, joi, din Arestul Central și dus la sediul IGPR unde va fi audiat.

Pe 1 septembrie, Gheorghe Dincă a fost adus la București, în arestul Poliției Capitalei. Între timp, principalul suspect al crimelor de la Caracal a fost supus unor expertize psihiatrice și apoi testat cu detectorul de minciuni.

29 august, ultima zi de percheziții DIICOT la casa lui Dincă

Pe 29 august a fost ultima zi de percheziții DIICOT la locuința lui Gheorghe Dincă. Bărbatul a mărturisit că le-a răpit, sechestrat, violat și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, două adolescente de 15 respectiv 18 ani.

„Astăzi, 29.08.2019, activitățile desfășurate la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe au fost în cea mai mare parte finalizate, cu referire directă la cercetarea criminalistică.

Până la data expirării autorizației de percheziție emisă de către instanța de judecată, vor fi efectuate și alte activități, în funcție de analiza ulterioară a mijloacelor de probă ridicate până la acest moment de la locul faptei”, se arată în comunicatul DIICOT.

Foto: Inquam photos/ Bogdan Danescu

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *