Monday, September 26, 2022
Jurnalism corect


Orban acuză PSD de manipulare și dezinformare: PNL are ca obiectiv creșterea pensiilor

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 18 noiembrie 2019 Etichete: , , , , , ,

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că PSD a pornit o anticampanie împotriva lui Klaus Iohannis. Președintele PNL îi acuză pe social democrați de manipulare și dezinformare.

”Constat în ultimele zile că PSD și-a pierdut simțul rațiunii și au dat drumul unei campanii în care manipularea, minciuna, deziformarea sunt practicate pe scară largă. Vreau să dau câteva mesaje simple pentru a demonta miniciunile PSD. Le spun bunicilor că PNL are ca obiectiv creșterea pensiilor și le garantez că nu se va atinge nimeni de veniturile lor. În ceea ce privește salariile: niciun angajat nu trebuie să se teamă că îi scade salariul, din contră, în această săptămână finalizăm analizele pentru a crește salariul minin. De asemenea, guvernul PNL are ca obiectiv prioritar construcția de spitale noi, în special a spitalelor regionale, pentru care există finanțare de la buget. Cei care n-au reușit să construiască spitale, cei de la PSD, au lansat minciuni gogonate în spațiul public și au spus că PNL vrea să închidă spitale. Nici vorbă despre așa ceva. Nu în ultimul rând, disperarea PSD ne arată foarte clar că acest partid n-a învățat nimic din ultimii ani, că și-au pierdut complet busola”, a declarat Ludovic Orban.

În ultimele săptămâni au circulat pe paginilie și grupurile de Facebook apropiate PSD-ului mai multe mesaje cu fotografii menite să-l discrediteze pe candidatul PNL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis. Mai multe detalii aici.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com