Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Elena Lasconi propune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu: „Semnaţi moţiunea de cenzură a USR! Altfel, rămâneţi ipocriţi, mincinoşi, cu comportament de amante care ştiu că sunt înşelate”

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 8 octombrie 2024 Etichete: , ,

Președintele USR, Elena Lasconi, a anunțat marți inițiativa de a depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu, îndemnând liberalii să susțină acest demers al USR.

”Am cunoscut mii de soldaţi, am fost şi în teatrul de operaţii din Afganistan şi sunt mândră de militarii noştri. Sunt pricepuţi şi curajoşi. Domnul Ciucă e politician si vrea să ajungă primul ostaş în fruntea ţării. Hai să vedem cât curaj aveţi, domnule Ciucă! Sunt pe drum înspre Parlament ca să lucrez împreună cu colegii mei la moţiunea de cenzură prin care să dăm jos Guvernul, în frunte cu Ciolacu”, anunţă, marţi, preşedintele USR, Elena Lasconi.

Lasconi îi cere liderului PNL, Nicolae Ciucă, să transforme în fapte valorile de „curaj, onestitate și respect”. La ora 13:00, ea va susține declarații de presă la Camera Deputaților.

”Semnaţi moţiunea de cenzură a USR! Altfel, rămâneţi ipocriţi, mincinoşi, cu comportament de amante care ştiu că sunt înşelate, care îşi mai iau şi o smetie peste ceafă, dar care rămân în relaţie, adică la guvernare, pentru bani şi privilegii. Haideţi cu semnătura! Ne vedem la Parlament!”, a mai trransmis liderul USR.

Pe de altă parte, Nicolae Ciucă a declarat luni seară că reprezentanții PNL rămân în Guvern „doar pentru a împiedica escaladarea completă a abuzurilor”, adăugând că „coaliția de guvernare cu PSD se oprește aici”.

foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW