Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Dosarul accidentului în care a fost implicat Lucian Bode, preluat de Parchetul General

By Vîrban Robert , in Justitie Stirile zilei , at 3 septembrie 2020 Etichete: , ,

Procurorul general Gabriela Scutea a dispus ca dosarul penal în care se fac cercetări în legătură cu accidentul auto în care a fost implicat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, să fie preluat de Secţia Parchetelor Militare din cadrul Parchetului General, notează AGERPRES.

Iniţial, dosarul a fost deschis de procurorii din Piteşti, care l-au trimis joi la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, iar în aceeaşi zi cauza a fost preluată de Secţia Parchetelor Militare, din dispoziţia procurorului general Gabriela Scutea.

Context

Mașina în care se afla ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost implicată luni într-un accident de circulație pe drumul național care leagă Piteștiul de Râmnicu Vâlcea, în localitatea Dumbrăvești. Un motociclist a surprins imagini, cu puțin timp înainte de producerea accidentului, în care autoturismul ce aparține SPP apare circulând sute de metri pe contrasens și făcând depășiri extrem de periculoase pe linie continuă.

CITEȘTE ȘI: Fost șef al Poliției Rutiere, despre accidentul ministrului Transporturilor: Legea prevede că trebuie să iei toate măsurile astfel încât să nu fi implicat într-un accident, iar aici a fost exact pe invers

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *