Friday, July 5, 2024
Jurnalism corect


Accident rutier grav în Hunedoara/ A fost activat Planul Roșu de Intervenție – FOTO

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 22 iunie 2024 Etichete: , ,

Un accident rutier grav a avut loc în această dimineață în localitatea Șoimuș, pe Drumul Național 76 (DN 76), județul Hunedoara. Două autoturisme s-au ciocnit violent, iar autoritățile au fost nevoite să activeze Planul Roșu de Intervenție din cauza numărului mare de persoane implicate în incident.

Imediat după producerea accidentului, la fața locului au fost trimise numeroase resurse de intervenție: o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple și trei ambulanțe SMURD. De asemenea, trei ambulanțe ale serviciului județean de ambulanță au fost mobilizate pentru a acorda ajutorul necesar.

 

 

Conform primelor informații, în accident au fost implicate opt persoane. Din cauza gravității situației, au fost trimise două elicoptere SMURD pentru a facilita transportul rapid al victimelor la unitățile medicale specializate.

 

În urma intervenției, cinci victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Deva. Patru dintre acestea erau conștiente, în timp ce una se afla în stare de inconștiență, necesitând îngrijiri medicale de urgență.

După stabilizarea situației și asigurarea transportului victimelor către spitale, Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat. Autoritățile continuă să investigheze circumstanțele în care s-a produs accidentul și să monitorizeze starea celor răniți.

foto: ISU

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW