Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Consilierul PMP care ar fi agresat o colegă de la USR și-a dat demisia din partid

By Diochetanu Andreea , in Politic Stirile zilei , at 29 ianuarie 2022

Dinu Gheorghe, consilierul PMP care a agresat o consilieră de la USR alături de un liberal, și-a dat demisia din partid, a anunțat sâmbătă, 29 ianuarie, Partidul Mișcarea Populară (PMP).

„Consilierul local PMP implicat în altercația de la Mogoșoaia și-a dat demisia din partid. PMP are toleranță zero față de violența fizică și verbală în politică”, a anunțat sâmbătă, 29 ianuarie, PMP.

Partidul condus de Cristian Diaconescu a publicat și demisia consilierului.

„Subsemnatul Dinu Gheorghe (…) membru al Organizației Locale a Comunei Mogoșoaia, jud. Ilfov, a Patidului Mișcarea Populară (…) vă rog luați act de DEMISIA DE ONOARE a subsemnatului din calitatea de membru al Patidului Mișcarea Populară începând cu data prezentei și, implicit, din toate funcțiile deținute în partid”, se arată în document.

Context

Consilierii locali Valentin Ene (PNL) și Dinu Gheorghe (PMP) au agresat-o, joi, pe Felicia Ienculescu-Popovici, consilier local USR.

În acest caz a fost deshis deja un dosar penal. Polițiști din orașul Buftea s-au sesizat din oficiu pentru infracțiunea de ultraj, dosarul fiind înaintat către Parchetul de pe lânga Judecătoria Buftea, urmărirea penală fiind în competența procurorului de caz.

Președintele PNL Ilfov, Hubert Thuma, a anunțat vineri, 28 ianuarie, că Valentin Ene, consilierul local din Mogoșoaia acuzat că ar fi agresat o consilieră USR, a fost suspendat din funcțiile de conducere din partid, până la finalizarea anchetei.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW