Sunday, May 19, 2024
Jurnalism corect


Mai mulți membri USR, în frunte cu Cioloș, participă la ședința CL Mogoşoaia, în semn de sprijin pentru consiliera agresată

By Diochetanu Andreea , in Politic Stirile zilei , at 28 ianuarie 2022

Mai mulți membri USR, în frunte cu Dacian Cioloș, participă vineri seara, 28 ianuarie, la ședința Consiliului Local Mogoșoaia, pentru a o susține pe consiliera Felicia Ienculescu-Popovici, agresată de doi consilieri locali de la PNL și PMP.

Și vicepreședinții USR Cătălin Drulă și Dan Barna participă la ședință.

„În semn de solidaritate cu colega noastră Felicia Ienculescu-Popovici suntem prezenți la ședința Consiliului Local Mogoșoaia”, a scris Drulă pe Facebook.

La rândul său, Barna a notat că „suntem aici ca să transmitem un mesaj ferm: România nu tolerează violența și bădărănia”.

Context

Consilierii locali Valentin Ene (PNL) și Dinu Gheorghe (PMP) au agresat-o, joi, pe Felicia Ienculescu-Popovici, consilier local USR.

În acest caz a fost deshis deja un dosar penal. Polițiști din orașul Buftea s-au sesizat din oficiu pentru infracțiunea de ultraj, dosarul fiind înaintat către Parchetul de pe lânga Judecătoria Buftea, urmărirea penală fiind în competența procurorului de caz.

Președintele PNL Ilfov, Hubert Thuma, a anunțat vineri, 28 ianuarie, că Valentin Ene, consilierul local din Mogoșoaia acuzat că ar fi agresat o consilieră USR, a fost suspendat din funcțiile de conducere din partid, până la finalizarea anchetei.

La rândul său, Cristian Diaconescu, președintele PMP, a declarat, pentru Main News, că acuzațiile aduse consilierului PMP, Dinu Gheorghe, vor fi analizate în cursul zilei de vineri de către filiala partidului din Ilfov, urmând să fie luată o decizie în acest sens.

Foto: Facebook/ Dacian Cioloș

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW