Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Wiz Khalifa va fi citat să se prezinte la instanță în România, după ce a fumat un joint pe scena unui festival din Costinești

By Ana Teșcan , in Justitie Stirile zilei , at 21 octombrie 2024 Etichete: , ,

DIICOT a anunțat luni, 21 octombrie, că l-a trimis în judecată pe rapperul Wiz Khalifa în dosarul în care e acuzat de consum ilicit de droguri. Americanul în vârstă de 37 de ani a fost audiat la noi în țară în luna iulie după ce a fumat o țigară cu canabis pe scena festivalului „Beach, Please!” de la Costinești.

„Prin rechizitoriul din data de 15 octombrie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unui inculpat în vârstă de 37 de ani, cetățean SUA, pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri de risc, fără drept, în vederea consumului propriu”, se arată într-un comunicat de presă al DIICOT.

Inițial, artistul a fost reținut de jandarmi și pus sub acuzare de DIICOT pentru deținere de droguri de risc, după ce a consumat substanțe interzise pe scena festivalului „Beach, Please!” de la Costinești.

Potrivit autorităților, Wiz Khalifa avea la el 18 grame de canabis, pe lângă jointul consumat în fața publicului. Rapperul a fost apoi cercetat în libertate.

La scurt timp, Wiz Khalifa a spus că s-a distrat în România și că „nu mai face”.

Spectacolul de aseară a fost extraordinar. Nu am vrut să fiu lipsit de respect față de România aprinzând un joint pe scenă. Au fost foarte respectuoși și m-au lăsat să plec. Mă voi întoarce în curând. Dar fără un joint mare data viitoare”, a scris Wiz Khalifa într-o postare pe platforma X.

Khalifa și-a lansat propria marcă de canabis în 2016.

El a fost prins cu droguri şi pe un aeroport din Statele Unite, acum 10 ani. Arestat iniţial, a scăpat doar cu o amendă.

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW