Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Primarul PSD din Focșani, Cristi Misăilă, către viceprimarul PNL: Poate vă lovește vreun tractor pe stradă / Ana-Maria Dimitriu: Este prima dată în viața mea când primesc o astfel de amenințare

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 9 aprilie 2021

UPDATE Reacția Primarului Misăilă:  Doamna viceprimar nu are decât un singur scop să mă instige de fiecare dată şi de a folosi tot felul de acuzaţii nefondate. Acum a adus acuzaţii grave la o societate a a Consiliului Local care a demarat un proiect de dotări cu utilaje necesare întreţinerii şi salubrizării stradale, a avut loc o achiziţie de tractoare utilate cu toate accesoriile necesare, tractoare care fi văzute zilnic de către toţi locuitorii lucrând pe străzi iar dumneaei ne acuză că vrem să ne apucăm de arat. I-am zis doamnă dacă nu le-aţi văzut până acum poate o să le vedeţi când vă veţi lovi de unu sau când unul va da întâmplător peste dumneavoastră, nicidecum nu a fost o ameninţare. I-am zis dacă mergeţi cu capul în jos şi nu le-ati văzut până acum atunci nu vă puteţi numi viceprimar. Eu nu-mi voi cere niciodată scuze. Ea să îşi ceară scuze pentru că nu ştiu cum îşi permite, în calitate de preşedinte de şedinţă, fărănici un drept legal să îmi ceară să ies afară din şedinţă. De 3-4 ori mi-a spus să părăsesc sala”, a declarat Cristi Misăilă, pentru News.ro.

Știrea inițială

Primarul Municipiului Focșani, social-democratul Cristi Misăilă, a reacționat dur în ședința Consiliului Local, în momentul în care viceprimarul liberal Ana-Maria Dimitriu l-a confruntat în legătură cu achiziția la suprapreț a unor tractoare. 

Poate vă lovește un tractor pe stradă. Probabil nu le vedeți pe stradă, poate vă lovește unul întâmplător”, i-a transmis primarul Misăilă viceprimarului Ana-Maria Dimitriu.

Viceprimarul liberal susține că Primăria Focșani a cumpărat tractoare la prețul de 150.000 de euro bucata, în condițiile în care prețul acestora pe piață ar fi cuprins între 50.000 și 70.000 de euro.

Am fost amenințată în cel mai dureros mod cu putință. Să te amenințe cineva cu moartea, chiar și indirect, mi se pare o chestiune inacceptabilă. Este prima dată în viața mea când primesc o astfel de amenințare”, a precizat Ana-Maria Dimitriu, citată într-un comunicat de presă al PNL Vrancea.

PNL Vrancea îi mai solicită primarului Cristi Misăilă să își ceară scuze în mod public pentru derapajul din ședința Consiliului Local.

Nu este întâia oară, însă, când primarul Misăilă o amenință pe doamna viceprimar, însă de data aceasta a depășit orice limită. Amenințările de orice fel și limbajul violent nu au ce căuta în administrația publică locală”, arată liberalii.

Sursă foto: PNL Vrancea / Facebook

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More Info here on that Topic: mainnews.ro/video-primarul-psd-din-focsani-cristi-misaila-catre-viceprimarul-pnl-poate-va-loveste-vreun-tractor-pe-strada-ana-maria-dimitriu-este-prima-data-in-viata-mea-cand-primesc-o-astfel-de-amenintare/ [……

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *