Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Valeriu Gheorghiță a anunțat că cetățenii se vor putea vaccina împotriva COVID-19 fără programare

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 4 mai 2021

Începând cu data de 7 mai, cetățenii se vor putea vaccina împotriva COVID-19 fără a fi necesară efectuarea unei programări prealabile, a anunțat coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, colonelul Valeriu Gheorghiță.

Astfel, persoanele de peste 60 de ani se vor putea prezenta direct pe tot parcursului programului centrului, iar cu vârsta de sub 60 de ani, după ora 14:00. Cu toate acestea, Valeriu Gheorghiță a ținut să precizeze că în continuare vor avea prioritate persoanele programate prin intermediul platformei.

„Persoanele de peste 60 de ani se vor prezenta direct la centrele de vaccinare, fără programare. Restul persanelor care doresc să se vaccineze se vor prezenta de la ora 14.00 până la finalul programului, la ora 20.00, fără programare. Atenţie, nu vreau să apară nemulţumiri. Prioritate  vor avea persoanele deja programate prin platformă şi vor avea vaccinul asigurat, însă suplimentar, în funcție de capacitatea de vaccinare a centrului, vor fi liberate bonuri de ordine celor care se prezintă direct la centre”, a anunţat Valeriu Gherghiţă, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, în conferința de presă săptămânală.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you will find 79608 additional Info to that Topic: mainnews.ro/valeriu-gheorghita-a-anuntat-ca-cetatenii-se-vor-putea-vaccina-impotriva-covid-19-fara-programare/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More here on that Topic: mainnews.ro/valeriu-gheorghita-a-anuntat-ca-cetatenii-se-vor-putea-vaccina-impotriva-covid-19-fara-programare/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *