Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Un sergent major care ar fi transportat ilegal migranți în timpul liber a fost arestat preventiv

By Matthew Garvey , in Justitie Stirile zilei , at 2 septembrie 2022

Parchetul Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel a anunțat vineri, 2 septembrie, că un sergent major a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a fost prins de polițiști în timp ce efectua un transport ilegal de migranți din zona de frontieră Jimbolia către municipiul Timișoara.

Tribunalul Militar Timișoara a admis cererea procurorilor și l-a arestat preventiv pe sergentul major, acuzat de trafic de migranți, în urmă cu o zi.

În fapt s-a reținut că inculpatul serg.maj. , în ziua de 30.08.2022, a fost oprit de către organele de poliție în timp ce efectua un al doilea transport de migranți (opt) din zona de frontieră Jimbolia către municipiul Timișoara”, se arată într-un comunicat al Parchetului Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel.

Potrivit informațiilor Main News, transporturile de migranți ar fi fost efectuate de sergentul major în timpul liber. Acesta a fost suspendat pe parcursul anchetei, iar dacă va fi condamnat cu o pedeapsă privativă de libertate va fi trecut în rezervă, potrivit Legii Statutului Cadrelor Militare.

Sursă foto: Poliția Română

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW