Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Un fost secretar de stat apropiat de Olguța Vasilescu povestește cum a fost eliminat de soțul primăriței, Claudiu Manda

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 17 iulie 2024

Cristian Vasilcoiu a fost demis săptămâna trecută din funcția de secretar de stat în Ministerul Muncii, cea pe care o obținuse cu sprijinul Olguței Vasilescu. 

Într-un mesaj publicat marți pe pagina sa de Facebook, Vasilcoiu povestește că în spatele acestei decizii s-ar afla europarlamentarul Claudiu Manda, liderul PSD Dolj și totodată soțul Olguței Vasilescu. De asemenea, fostul secretar de stat susține că tot Manda l-ar fi împiedicat să obțină funcția de viceprimar al municipiului Craiova, cea care îi fusese promisă de Olguța Vasilescu.

„În primăvara lui 2020 m-a sunat Olguța (pe care o consider a doua mamă a mea), că are nevoie de un viceprimar la Craiova! Așa mi-am făcut, din nou, buletin de Craiova, la limită! Am mers acolo în campanie, ea a recâștigat Primăria Craiova, iar în ziua în care Consiliul Local Municipal Craiova a ales viceprimarii eu am aflat în direct că nu mai sunt! Claudiu, adică soțul Olguței și președintele PSD Dolj, m-a făcut magistral! Am mai spus și o repet, omul e Zeu, eu îl apreciez, e super-strateg! Am plecat la București, președintele PSD, Marcel Ciolacu, m-a numit, după, secretar de stat! Claudiu a așteptat doi ani și jumătate, ca să prindă momentul să ceară schimbarea mea! Asta da răbdare! Aflasem, dar am zis că asta e! Nu a cerut înlocuirea mea înainte de locale și europarlamentare, ca nu cumva să scriu ceva și să încurc alegerile, dar i-a pus grenada fără cui (adică pe mine), în brațe, lui Marcel Ciolacu, înainte de prezidențiale! Adică a trimis hârtie să fiu demis imediat după locale și europarlamentare și înainte de prezidențiale! Șah-mat la mine, tura asta! De aia îl apreciez, că are mai multă răbdare și inteligență decât mine, Claudiu! Și învăț și eu, de la el, cum e cu politica! Iar pe Olguța o ador că a fost prima, ultima și singura mea șefă pe care o iubesc, evident platonic! Precum am zis, a doua mea mamă!”, a povestit Vasilcoiu, într-o postare pe Facebook.

În locul lui Cristian Vasilcoiu pe postul de secretar de stat în Ministerul Muncii a fost numită Gheorghița Daniela Barbu, ostul prefect al județului Dolj.

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW