Sunday, May 26, 2024
Jurnalism corect


Mașină de poliție, implicată într-un accident în Capitală

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 13 februarie 2023 Etichete: ,

O mașină de poliție a fost implicată în noaptea zilei de duminică, 12 februarie, într-un accident rutier în Capitală. Trei persoane au fost rănite. Șoferul care a provocat accidentul băuse și consumase droguri, spun polițiștii.

„La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 23.45, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 3, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducător de autovehicul care circula pe Bd. Camil Ressu.

Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului și a încercat să se sustragă, continuându-și deplasarea. În acest context, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, solicitând totodată sprijin colegilor aflați în proximitatea zonei prin intermediul stației emisie-recepție”, explică polițiștii.

În momentul în care a ajuns pe Șoseaua Colentina, șoferul a intrat în coliziune cu o autospeciala de poliție.

În urma accidentului au fost răniți cei doi polițiști din autospecială, cât și pasagerul din mașina urmărită.

Șoferul este un bărbat în vârstă de 31 ani. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0.41 mg/l, precum și cu aparatul Drugtest, care a relevat prezența unei substanțe interzise în organism.

Acesta a fost condus la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice.

Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW